Rezervacija – Apartma na vasi, obala


Naredite lahko rezervacijo za naslednjo ponudbo: Apartma na vasi – Country side studio Apartment

 • Lokacija objekta: Parecag 75, 6333 Sečovlje, Slovenija;
  zemljepisna širina 45.48006 in zemljepisna dolžina 13.64296
 • Velikost: bivalni del 14 m², kopalnica in WC 4 m², prostor za shranjevanje omara 1 m², terasa 18 m² delno pokrita.
 • Oprema: Klimatska naprava, Internet, IP TV, mikrovalovna pečica, hladilnik, indukcijska kuhalna plošča, grelnik za vodo (čaj, kava). Jedilni pribor, posoda in kozarci, na terasi so štirje stoli, miza in omarice za shranjevanje.
 • Ostalo: V kuhinjskem delu imamo vedno pripravljeno za vas: kava, čaj, sladkor, morska sol, poper, domače olivno olje in jabolčni kis. Prav tako so čistilna sredstva za pomivanje posode… V kopalnici je milo za roke.
 • Dodatno: V uporabo lahko dodamo žar ali si izposodite kolesa. Izredno lahko dodamo napihljivo blazino (dodatno ležišče).

Za rezervacijo nas lahko poklčete na ☎️ +386 41 422 461 vsak dan od 8:00 do 21:00 ure.

Cenik:

Obdobje   Cena je za apartma na dan
06.11.2023 do vključno 25.04.2024 56,00 EUR
26.04.2024 do vključno 27.06.2024 72,00 EUR
28.06.2024 do vključno 31.08.2024 89,00 EUR
01.09.2024 do vključno 03.11.2024 68,00 EUR
04.11.2024 do vključno 25.04.2025 56,00 EUR

*** V primeru najema za daljši termin (več kot 7 dni), nas prosim kontaktirajte za ceno.
*** Cene že vsebujejo 9,5% DDV.


1-2 osebi
Velik dostopen parkirni prostor
Možnost najema – kolo
žarMožnost najema – žar
WiFi internet
IP TV sprejemnik
Klimatiziran prostor (hlajenje in ogrevanje)

Opombe:

 • Plačilo turistične takse je na dan prihoda. Cena za odrasle 1,58 EUR/dan, otroci od 7-18 let plačajo 50% (0,79 EUR) osnovne cene, otroci do 7. leta so oproščeni plačila.
 • Za manjše domače živali je enkratno doplačilo 10,00 EUR. Živali morajo biti urejene in navajene na stanovanjsko okolje.
 • Navedene cene so za najem apartmaja na dan. Otroci do 7. leta bivajo brezplačno. Vključena je posteljnina, najmanj dve brisači po osebi in ostali stroški: elektrika, voda, odvoz smeti, ogrevanje ali hlajenje, uporaba interneta in televizije. Po vašem odhodu se opravi temeljito čiščenje in razkuževanje. Nameščeno opremo v prostoru ali na terasi lahko prosto uporabljate kot dober gospodar.
 • Uspešno potrjena rezervacija nočitve je vplačilo v višini vsaj 30% vrednosti storitve. Razlika se plača ob prihodu. Podjetja poravnajo storitev v celoti pri rezervaciji. Podrobnosti prejmete po e-pošti.
 • Ob prihodu se založi kavcija v višini 100,00 EUR in se jo vrne pri predaji ključev oz. odhodu.
 • V primeru, da imamo prosto, je možen najem LAST MINUTE.
 • Splošne pogoje poslovanja najdete na tej povezavi.

Rezerviraj:

Calendar is loading...
-
Prosto
 
-
Zasedeno
 
-
Rezervirano
captcha

Več fotografij

Če želite doživeti počitnice na obali, pa vendar odmaknjeno od mestnega vrveža (Portorož, Piran, Izola, Koper, Ankaran), je lokacija kot nalašč za vaš oddih.  Apartma se nahaja v mirnem okolju, obdan z naravo, oljčnimi nasadi, nasadi kakijev s pogledom po dolini proti Sečovljam in sečoveljskim solinam. Idealen oddih za ljudi, ki se radi potepajo po bližnji okolici, peš ali s kolesom, v iskanju naravnih kotičkov, dobre hrane in sprostitve.

Nahajamo se na 35 m nadmorske višine, na mirnem, zelenem delu primorske obale. 1,5 km smo odaljeni od prometne ceste, ki vodi (Strunjan – Lucija – Sečovlje) na mejni prehod Sečovlje za Hrvaško. Mejni prehodi so odprti, promet poteka brez zastojev. Ker se nahajamo v neposredni bližini hrvaške obale, lahko obiskujete tudi te plaže v bližnji Kenegri, Savudriji ali pa kakšen dan preživite v vodnem parku – Aqua land Umag, Dinopark Furtuna…

Pri nas ni nikoli dolg čas. Oddaljeni smo ravno prav, da imamo vse na dosegu. Pripravili smo vam nekaj predlogov kaj lahko počnete pri nas: poti do plaže, letališče Portorož, Jernejev kanal, plaža pri Ribiču, planinska pešpot, sprehodi po Istrskem zaledju, vodne in vinske poti.

Obdaja nas čudovita narava, veliko divjih in domačih živali. Prav tako ima bližnji sosed vrt, kjer lahko dobite domačo sezonsko zelenjavo. Vabimo vas, da si več pogledate s klikom na spodnji gumb:

Prisrčno vabljeni v naš/vaš košček miru.


Ostalo: Prostori se nahajajo v pritličju in ležijo na sončni (JZ) strani objekta. Po želji lahko uporabljate travnate površine pred objektom. Parkirni prostor je velik in lahko dostopen. Otroci se lahko brezskrbno igrajo. Ob prihodu vas bodo pričakale domače živali: muce, kužki in kokoške. Vsi so prijazni in družabni. Za jutranje bujenje bodo poskrbeli ptički, ki vas bodo spremljali ves dan. Do plaže (pri Ribiču) je 5 min z vozilom, trgovina z živili (Sečovlje), restavracija, Letališče Portorož so oddaljeni približno 2 km. Avtobusna postaja se nahaja ob glavni cesti pri gostilni Mama Marička ali pri osnovni šoli, oddaljeno približno 1,5 km.

Hvala in prijetno bivanje.