Rezervacija – Apartma na vasi, obala

Pri najemu apartmaja za 5 nočitev, upokojenim nudimo naslednje:

 • Vas odpeljemo od železniške ali avtobusne postaje do nastanitve in vas pripeljemo nazaj na dan odhoda – brezplačno.
 • Za vas poravnamo turistično takso.
 • Enkrat na dan vas odpeljemo na plažo, v bazen po izbiri na obali ali v trgovino in vas pridemo iskati – brezplačno.
 • Tisti, ki imate več energije, lahko najamete naša kolesa – brezplačno.
 • Z doplačilom vas lahko odpeljemo na enodnevni izlet: Postojska jama, Škocjanska jama, Lipica ali na druge bljižnje točke.

Apartma lahko najamete za daljše obdobje pred poletno sezono. Povprašajte za ceno.


Več fotografij

Če želite doživeti počitnice na obali, pa vendar odmaknjeno od mestnega vrveža (Portorož, Piran), je lokacija primerna za vaš oddih. Apartma se nahaja v mirnem okolju, obdan z zelenjem, oljčnimi nasadi s pogledom po dolini proti Sečovljam. Idealen oddih za otroke, starše, zaljubljene pare, ki se radi potepajo po bližnji okolici, peš ali s kolesom, v iskanju naravnih kotičkov, dobre hrane in sprostitve.

Nahajamo se le na 35 m nadmorske višine, na mirnem, zelenem delu primorske obale. 1,5 km smo odaljeni od ene najbolj prometnih cest, ki vodi na mejni prehod Sečovlje – HR. Ko ni gneče na prehodu, lahko na hitro skočite v Aqua land Umag, obiščete Kanegro, Savudrijo…

Pri nas ni nikoli dolg čas. Oddaljeni smo ravno prav, da imamo vse na dosegu. Pripravili smo vam nekaj predlogov kaj lahko počnete pri nas: poti do plaže, letališče Portorož, Jernejev kanal, plaža pri Ribiču, planinska peš pot.

Obdaja nas čudovita narava, veliko divjih in domačih živali. Prav tako ima bližnji sosed vrt, kjer lahko dobite domačo zelenjavo. Vabimo vas, da si več pogledate s klikom na spodnji gumb:

Prisrčno vabljeni v naš/vaš košček miru.


Naredite lahko rezervacijo za naslednjo ponudbo: Apartma na vasi – Country side studio Apartment

Lokacija objekta: zemljepisna širina 45.48006 in zemljepisna dolžina 13.64296 – Parecag 75, 6333 Sečovlje

Velikost: bivalni del 14 m², kopalnica in WC 4 m², prostor za shranjevanje omara 1 m², terasa 18 m² delno pokrita.

Oprema: Klimatska naprava, Internet, IP TV, mikrovalovna pečica, hladilnik, indukcijska kuhalna plošča, grelnik za vodo (čaj, kava). Jedilni pribor, posoda in kozarci, na terasi so štirje stoli, miza in omarice za shranjevanje. V uporabo lahko dodamo žar ali si izposodite kolesa.

Ostalo: Prostori se nahajajo v pritličju in ležijo na sončni (JZ) strani objekta. Po želji lahko uporabljate travnate površine pred objektom. Parkirni prostor je velik in lahko dostopen. Otroci se lahko brezskrbno igrajo. Ob prihodu vas bodo pričakale domače živali: muce, kužki in kokoške. Vsi so prijazni in družabni. Za jutranje bujenje bodo poskrbeli ptički in vas spremljali skozi ves dan. Do plaže (pri Ribiču) je 5 min z vozilom, trgovina z živili (Sečovlje), restavracija, Letališče Portorož so oddaljeni približno 2 km. Avtobusna postaja se nahaja na glavni cesti (Lucija – Sečovlje pri gostilni Marička) ali pri osnovni šoli – 1,5 km.

Cenik:

ObdobjeZa 1 oseboZa 2 osebi
01.05.2022 do vključno 25.06.202239,00 EUR72,00 EUR
26.06.2022 do vključno 31.08.202249,00 EUR89,00 EUR
01.09.2022 do vključno 30.09.202239,00 EUR68,00 EUR
01.10.2022 do vključno 31.03.202356,00 EUR

V primeru najema za daljši termin izven sezone, nas prosim kontaktirajte za ceno.
Od 1.10.2022 dalje, cene že vsebujejo 9,5% DDV.


1-2 osebi
Velik dostopen parkirni prostor
Možnost najema – kolo
žarMožnost najema – žar
WiFi internet
IP TV sprejemnik
Klimatiziran prostor (hlajenje in ogrevanje)

Opombe:

 • V času poletne sezone je najmanjše število dni najema 5 dni (julij, avgust), izven sezone (januar-junij, september-december) 2 dni.
 • Plačilo turistične takse je na dan prihoda. Cena za odrasle 1,58 EUR/dan, otroci od 7-18 let plačajo 50% (0,79 EUR) osnovne cene, otroci do 7. leta so oproščeni plačila.
 • Za manjše domače živali je doplačilo (kužki do 10 kg) 5,00 EUR/dan.
 • Navedene cene so na dan; za eno osebo ali dve. Otroci do 7. leta bivajo brezplačno. Vključena je posteljnina, najmanj dve brisači po osebi in ostali stroški: elektrika, voda, odvoz smeti, ogrevanje ali hlajenje, uporaba interneta in televizije. Po vašem odhodu se opravi temeljito čiščenje in razkuževanje. Nameščeno opremo v prostoru ali na terasi lahko prosto uporabljate kot dober gospodar.
 • Uspešno potrjena rezervacija nočitve je vplačilo v višini 30% vrednosti storitve. Razlika se plača ob prihodu. Podjetja poravnajo storitev v celoti pri rezervaciji. Podrobnosti prejmete po e-pošti.
 • Ob prihodu se založi kavcija v višini 100,00 EUR in se jo vrne pri predaji ključev oz. odhodu.
 • V primeru, da imamo prosto, je možen najem LAST MINUTE.
 • Splošne pogoje poslovanja najdete na tej povezavi.

Rezerviraj:

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
- Na voljo
31
- Rezrevacija sprejeta
31
- Čaka na potrditev rezervacije
captcha

Hvala in prijetno bivanje.