O podjetju


Kdo smo

Z delovanjem smo pričeli leta 2009. Podjetje AINVEST d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom delovanja na področju veleprodaje in računovodstva. Prilagodili smo se razmeram na trgu, aktivno smo se podali na področje spletne prodaje. Na domeno www.ainvest.si smo postavili e-trgovino. To so bile naše prve učne ure v svetu interneta. Leta 2010 smo imeli prodajni program za otroke, vendar se je naša ponudba spreminjala v smer elektronike. Po nekaj letih delovanja smo naredili korak dalje in ustvarili novo domeno z znamko – izdelek.si.

Z leti smo razvili poslovne odnose z drugimi podjetji po svetu in s tem povečali boljšo dobavljivost izdelkov za slovenski trg. Od leta 2018 dalje imamo zelo razširjeno ponudbo monitorjev in video kamer za vozila ter raznih dodatkov z delovanjem na 12/24V.

Sledimo potrebam kupcev, trudimo se dobavljati izdelke ali storitev, ki so v odličnem razmerju med ceno in kvaliteto. Dobro poznamo zadnji del pri prodaji, zato smo temu namenili več pozornosti. Potrudili se bomo, da vam lahko ponudimo ugodne plačilne pogoje in hiter odziv na vaše zahteve. Vas kot kupca obravnavamo osebno. Veseli bomo vaših pohval in pripomb.

Obdobje 2020 – 2022 je gotovo korenito vplivalo na delovanje vse družbe. Ne glede na pravno obliko kot podjetje, je naša smer obrnjena v korist človeka in spoštovanje naravnih zakonov. Prepričani smo, da bodo velike spremembe in prebujanje človeške vrste. Pozorni smo do razvijanja storitev, ki so v korist lokalni samoupravi in združevanju. Prav tako bomo vključevali turistično dejavnost.

Trudimo se za dobre odnose z našimi strankami. Ne samo danes, tudi jutri bomo z vami.


Poslovni podatki podjetja

Naziv: AINVEST, trgovina in storitve d.o.o.

Sedež: Parecag 75, SI-6333 Sečovlje, Slovenija EU

Poslovni račun: SI56 6100 0001 0470 624, SWIFT: HDELSI22, naziv banke: Delavska hranilnica d.d.

Davčna številka: SI54327873 – izjavljamo, da smo zavezanec za DDV.

Registracija: matična številka – 3571289000, vpis – okrožno sodišče v Kopru Srg. 2009/1747, osnovni kapital – 7.500,00 EUR


Zemljevid


Prikaži večji zemljevid